Het bestuur van Floreer zoekt per 1 augustus voor
Daltonschool De Zwaan
een
Intern begeleider voor groep 1 t/m 4
0,4 fte (in combinatie met lesgeven is meer fte mogelijk)

Als jij het leuk vindt om mee te denken en bouwen aan toekomstbestendig onderwijs, dan ben je bij Daltonschool de Zwaan absoluut aan het juiste adres. Onze succesvolle school is op weg naar een gloednieuw schoolgebouw.

Over de school

Daltonschool de Zwaan telt 400 leerlingen en heeft 16 groepen. Het team is enthousiast, positief en in balans. Het onderwijs is goed georganiseerd en we zijn met elkaar volop in ontwikkeling. Samen gaan we voor kwaliteit. Daltonschool de Zwaan staat in Zwanenburg, een dorp met een hechte gemeenschap en bewoners die trots zijn op hun dorp.
De Zwaan groeit, ouders en leerlingen zijn tevreden. Dit succes is te danken aan ons team van onderwijsprofessionals dat met veel plezier op de Zwaan werkt. Onze collega’s kunnen het beste vertellen hoe het is om op de Zwaan te werken. Lees hun interviews op onze website!

We hebben op de Zwaan de eindtijden voor een werkdag losgelaten. Na schooltijd (vanaf 14.00 uur) kun je je eigen tijd indelen. Met mooi weer eerder naar huis? Je kind zelf van school halen? Je boodschappen doen? Je kunt je werk ook thuis in de avond of in het weekend afmaken.

Over de functie

We zoeken een intern begeleider voor de onderbouw (groep 1 t/m 4). De intern begeleider die we zoeken werkt nauw samen met de andere intern begeleider. Samen coördineren jullie de zorg voor de leerlingen. Je werkt samen met leerkrachten aan de best haalbare zorg. Het gaat om twee dagen, maar in combinatie met lesgeven zijn er ook mogelijkheden om uit te breiden naar drie, vier of vijf dagen.

Dit bieden we jou

  • Een heel fijn team waar samenwerking voorop staat.
  • Alle ruimte en faciliteiten om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Een mooie werkplek en uitzicht op een nieuw schoolgebouw.
  • Zwanenburg is goed bereikbaar. Een kwartier rijden vanuit Hoofddorp, 20 minuten vanuit Nieuw-Vennep en vlakbij Amsterdam en Haarlem.

Denk jij dat Daltonschool de Zwaan bij je past? Bel of mail dan naar directeuren Wendy Romijn of Lisette Keus, directie@obsdezwaan.nl/06-14 97 87 79 of 06-14 26 50 86. Als je graag eerst vrijblijvend kennis wil maken of de school wilt zien, voel je dan ook vrij om te bellen. We ontmoeten je graag! Neem je ook alvast een kijkje op onze website?! www.obsdezwaan.nl.