Het bestuur van Floreer zoekt voor
Daltonschool De Zwaan een
leerkracht groep 5, 6 of 8 voor 0,6 fte (meer of minder is mogelijk)

Als jij het leuk vindt om mee te denken en bouwen aan toekomstbestendig onderwijs, dan ben je bij Daltonschool de Zwaan absoluut aan het juiste adres. Onze succesvolle school is op weg naar een gloednieuw schoolgebouw. Wil je mee denken over de inrichting van ons nieuwe gebouw en over schoolontwikkeling, lees dan onderstaande vacature eens!

Over de school

Daltonschool de Zwaan telt 390 leerlingen. Het team is enthousiast, positief en in balans. Het onderwijs is goed georganiseerd en we zijn met elkaar volop in ontwikkeling. Samen gaan we voor kwaliteit. Daltonschool de Zwaan staat in Zwanenburg, een dorp met een hechte gemeenschap en bewoners die trots zijn op hun dorp.

De Zwaan groeit, ouders en leerlingen zijn tevreden. Dit succes is te danken aan ons team van onderwijsprofessionals dat met veel plezier op de Zwaan werkt.

Over de functie

We zoeken een leerkracht voor groep 5, 6 of 8. In principe is er ruimte voor 0,6 fte, minder of minder is bespreekbaar. Ook als je maar 1 dag kan, ben je van harte welkom om te solliciteren! De leerkracht die wij zoeken is enthousiast en bereid om met het huidige team te streven naar een school waar iedereen tot zijn recht komt op zowel cognitief als op sociaal-emotioneel gebied. We vinden het leuk als je mee wilt denken over de ontwikkeling van onze school.

Dit bieden we jou

• Een heel fijn team met leuke (parallel-)collega’s, waar samenwerking voorop staat.
  • Alle ruimte en faciliteiten om je verder te ontwikkelen en door te groeien.
  • Een mooie werkplek en uitzicht op een nieuw schoolgebouw.
  • Samenwerking is voor ons erg belangrijk, we nodigen jou uit om mee te doen
  • We hebben op de Zwaan de werktijden losgelaten. Na schooltijd (vanaf 14.00 uur) kun je je eigen tijd indelen. Met mooi weer eerder naar huis? Je eigen kind van school halen? Je kunt je werk ook thuis of op een ander moment afmaken!

Denk jij dat Daltonschool de Zwaan bij je past? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar directeuren Wendy Romijn of Lisette Keus, directie@obsdezwaan.nl. Als je graag eerst vrijblijvend kennis wil maken of de school wilt zien, voel je dan vrij om te bellen naar 06 – 14 97 87 79 of 06-14 26 50 86. We ontmoeten je graag! Neem je ook alvast een kijkje op onze website?! www.obsdezwaan.nl.